Mobile Legends Bang Bang Test Cevapları

Mobile Legends Bang Bang’de  Hediye Kazanmak için verilen test soruları’nın  Cevaplarını Aşşağıda Bulabilirsiniz.

1. Minotaur’un Memleketi Nerede?

    CEVAP:  Zümrüt Yolu

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 2. AFK Oyuncular Nasıl Cezalandırılır?

     CEVAP:  Kredileri düşecek.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 3. Mükemmel bir genç büyücü çırağı olan Harley Nereden mezun olmuştur?

      CEVAP:  Büyücü Sehir’in Aslan Akademisi

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

4.  Lancelot’un Sevdiceği Kimdir?

      CEVAP: Odette

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

5. Tanıştığıma memnun oldum. Öğretmeninin resmi bir tanıtım yapmasını ister misin

     CEVAP:  Hayır teşekkürler Alice.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

6. Ne Sıklıkta ücretsiz Şanslı Çevirme alıyorsunuz?

 

      CEVAP: 48 Saatte bir.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

7. Gizemli Marketten hangi eşyalar alınamaz?

 

     CEVAP: Sezonluk Kostümler.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

8. Bir Süikastçi olarak oynarken Ne yapmamalısın?

 

      CEVAP: Düşman Tankına doğru hücum.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

9. Saldırı Hızı limiti nedir?

 

     CEVAP: 2.5

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

10. Saber’in Codename-Fırtına kostümünü nasıl elde edebilirsiniz?

 

       CEVAP: Bunu Büyülü Çark ile elde edebilirsiniz.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

11. Aşşağıdaki sitelerden hangisi oyunun resmi internet sitesidir?

     CEVAP: www.mobilelegends.com

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

12. Düşman tarafından çok kez öldürüldüysen ne yapmalısın?

      CEVAP: Gank yememek için mini haritaya daha çok dikkat edin.

⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

 

DAHA FAZLASI EKLENECEK…

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir